fredag 20 juni 2008

Den kom till användning

Ja det var ju lika bra o använda dyngan, så jag åkte ner till Sollerön o dunkade Solleröloppet..

Kände mig lite ovan sittställningen, men efter si så där 3 mil tyckte jag att rundtrampet började fungera, men då hade redan 12 st kommit iväg i en utbrytning! Ja då var det bara att skapa en utbrytning själv, fick med mig 5 st.

Vi körde på bra och kom i kapp den andra utbrytar klungan efter 9 mil. Var då 18 st, strax före Gesundaberget kommer 6 st lös.. Var inte på min vakt.. Skit..

Men men gör ett ryck uppför Gesunda, ingen hänger på och jag kommer nästan ikapp de andra.. Gör mitt livs dummaste eller kanske smartaste utförskörning och kör i kapp dom.

Det jag inte visste nu var att 1 kille hade gått lös, vi kör på in mot mål. Jag försöker skapa lucka före spurten då jag inte litar på min skit spurt längre. Flera har svårt att följa och vi blir lite färre i spurten.

Men spurten funkade tydligen hyggligt, kände mig ganska avslappnad i spurten och vinner den. Kom efter de knappa 13 milen 2:a av 118 startande!

Det var mitt 3:e pass på landsvägaren på Sveriges vägar! Fan benen känns ganska bra nu, men det kändes lite konstigt att tävla i landsväg.. Nu lägger jag av efter en kort comeback!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Erkänn att du tyckte det var bland det roligaste du har gjort, du vet vad jag har sagt ända sen jag träffade på dig för första gången Mikael. Du har en oanad talang för landsvägscykling, du skulle kunna bli hur bra som helst.

Anonym sa...

Grattis! =)
Det var säkert zipp-hjulens förtjänst!

Anonym sa...

haha...lägger av

Miike sa...

Robban Sollerön är rolig , landsväg är skoj när det är banor som går upp o ner. Ja jag erkänner att Solleröloppet är bland det roligaste efter skidåkning o MTB...

Rickard Mattsson sa...

Du vet väl att en tävlingscykel måste väga 6,8 Kg? ;)

Grattis till en bra placering på Solleröloppet!

Anonym sa...

Skrota smalhjulingen, fethjuling är det nya vita =)