söndag 22 juni 2008

Där satt den
Det var längesedan jag kände mig så här lycklig…. jag hittade STIGEN till Fälleberget i Härnösand!!! (inge asfalt här inte)
Så är det!!! efter 3 timmars cykling så kom jag dit, vackert.. Jag behöver inte så mycket för att bli glad…

Sedan undrar jag vem som pratat med tidningen??
Jag har inte gjort det.. Men det är kul att de skriver om annat en fotboll..


Men jag var gladare idag en i Fredags


Ja det var i alla fall skönt att tygla Nishikin idag... fick en grym träningsvärk av smalhjuls åkningen, inte riktigt van.


7 kommentarer:

Dueña y deportista sa...

Så du vann spurten med klar mariginal... var det därför det tog sådan tid att ordna fram placeringslistan? Jag måste ha sett fel lopp.

Anonym sa...

Du har pratat med en levand legend inom svensk sportjournalistik, Thure Petersson, han är så bra på att interljuva folk så dom märker inte att dom varit med. På 70-talet rapporterade han i radiosporten direkt från TdF fast han var i Sollefteå på SM, det är klass det.

Miike sa...

haha det är bra Robban! Ja jag har inte varit speciellt full i helgen heller, så jag borde minnas tycker jag!! Giulia som jag skrev har jag inte pratat med tidningen.. det var målfoto mellan mig o 3:an

Anonym sa...

Segermarginalen i Spurten var ju faktiskt enorm. Om du ser en man med skrivmaskin på tävlingarna så har du hittat oraklet Thure.
http://www1.idrottonline.se/ImageVault/Images/height_2000/width_2000/conversionFormatType_WebSafe/id_64819/ImageVaultHandler.aspx

Anonym sa...

http://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=173650

Miike sa...

Se där, det var ju klar marginal.. eller nästan i alla fall.. tur jag tränade spurter i måndags. För första gången på 3-4 år

Anonym sa...

Målfoto eller ej, vem bryr sig. Karl'n är ju inte bara en duktigt trampare han är ju av den finare sortens ögongodis med =)