torsdag 14 augusti 2008

Händer inte mycket nu!

Jobb mera jobb och massa musik, 1 pass kör jag denna vecka.. Massor av jobb fram till den 15:e september.. Har fått 2 nya kompisar, Dali Helicon 400 MK2 o Krell 400xi! Ingen fattar så jag skriver inget mer om de.. Ja iofs Andersson vet, men då är han lika dum som mig.. nästan i alla fall!

6 kommentarer:

Anonym sa...

QL att shoppa Krell MEN jag måste doppa näsan i detta val...När du ändå ska handla dyra amerikanare varför inte Burmester? Köp hellere en Porcshe än en Cheva...eller hur?
Helicon....varför inte ett par merkurius mk2 eller Vienna acoustic? typ peltonen vs fischer...ja ja...det är ju dina dollar. Gasa runt broarna imorgon?

Unknown sa...

Slänger in lite åsikter jag med dårå... Snabbast runt ringen är ju numera en Corvette så alltså hellre Cheva än Porsche... Fultyskar vetifan, har aldrig lyssnat på en Burmester men är inte tyskjävlarna litet vassa? Sen ser ju Burmestern vääääldigt Tysk ut... Säger killen som åker tyskt dagligen...

De nya Heliconarna är sjuuuukt bra, helt enkelt... Klart det finns annat som är bra, men bättre till dessa pengar?

Anonym sa...

Krell... jo tack jag vet också vad detta handlar om... Hoppas du bor i egen villa??

Lunkan i Gbg

Miike sa...

Bor i lgh.. men letar villa för fullt.. för att skona mina grannar, eller jag blir nog utkastad snart.. men det går ju iofs att njuta av fin ljud på lägre volymer, men man vill ju gärna dra på..

Dueña y deportista sa...

ska du ha en villa!!! Har hört att det kräver ett visst underhåll = tid = något du inte har :) snart det enda du inte har för den delen.

Miike sa...

Jag får väl skaffa hjälp för underhållet?! Funkar inte det du som har lite erfarenhet?