måndag 4 augusti 2008

Wimmerby


I Söndags var jag o kikade på Lasse W. Han spelade några låtar, men vad har hänt? Jag har kikat på Lasse 5 ggr och det har gått utför! Första gången jag såg Lasse var 1999, han var då utfyllnad i en sommarturné.

Stefan Sundström, Kjell Höglund var de stora stjärnorna, Johan Johansson var grymmast och Karin Renberg var också med! Lasse W hade bara en låt med. Gråa Dagar.

Turnén hette Bland Skurkar Helgon och Vanligt Folk.. den var gratis, vi var c:a 50 st som stod o kikade där vid Selångersån

Den känslan Lasse hade då har han inte nu, han är bra men har tappat! Men det är väl stjärnglansen som gör det!

Annat är det när man är lyssnar på sådana som Ola Magnell, Lalla Hansson och Mattias Hellberg (som sägs ska axla Totta Näslunds plats i Nationalteatern) eller Nikke Ström vad säger man om honom?? Ja ni som sett honom live vet vad känsla är!Ja vad fan yrar jag i nu.. bara lite funderingar men vem fan bryr sig
Annat var det på 90 talet när Kjell Höglund o Johan Johansson var på Holmslantbruk i Undrom, några groggar ute på bondgården, sedan gick man ner med sovsäcken till Ångermanlandsälven och sov under bar himmel!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt att det finns dom som vågar var lite kritisk när det gäller Wimmerbäck, sen får man väl buga för din musiksmak Mikael, framförallt när det gäller Nationalteatern.

Tom sa...

Jag väntar fortfarande på att Pet Shop Boys ska spela vid Selångersån, riva av några gamla godingar. ;-)

Miike sa...

Robban jag brukar säga vad jag tycker så! Min musiksmak är väldigt varierande.. Men på slutet på 90 hade jag ett progg intresse som var enormt! Träningen kom helt klart i 2:a hand

Då var det mera texternas inehåll som hade betydelse,, Dan Berglund mfl. vänstersnubbar var mina idoler! Jag lyssnar fortfarande väldigt mycket på sådant!

Tom du kan väl skicka ett mejl o höra med Pet Shoparna?