tisdag 7 oktober 2008

Jäkla vilken tur jag har

Igår fick jag reda på att jag fått en infektion i foten, ja vad var det ni sa!!! Han har inte tagit det lugnt nog!!! Ni fick rätt!! Var det kryckhoppningen i söndags som jag körde upp o ner för sidsjöbacken.. Nej så är det nog inte, jag vill inte vara skadeglad till alla som sagt att jag gör fel.. Men det hela tyder på att jag råkade blöta ner förbandet med skitvatten här hemma! ...
Ja en jävla smärta blev det, pencelin igår, kontroll imorrn, har det inte gått ner så är det opertion på torsdag!

hahahahahaha fan vad bra, tänk om jag hade levat för några 100 år sedan och blivit jagad av tigrar o björnar! Då hade en liten infektion bara varit en strunt sak, på sin höjd hade man kapat benet... Men utan något jävla gnäll, nu gnälls det över att feta äckliga människor får vänta i mackdriven..

Fan var glad!! Bortskämda jävla idioter är vad vi är..

bara för att fira att sjukvården tar hand om mig och jag slipper bli jagad av en björn så körde jag idag draghundscykling, Gimli gick riktigt bra... Jag gnällde inte över att foten värker heller.. Vi har ju så jävla bra sjukvård..
Så ser det ut , skojigare en cykling! Bilden är på min bror...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Grabben blev utslagen ikväll, SM om 2 helger.. hur ska de gå

1 kommentar:

Anonym sa...

Det skulle aldrig falla mig in att säga "vad var det jag sa", jag vet att du gjort allt för att detta inte skulle hända. Men nu biter vi ihop och tar nya tag.