torsdag 10 januari 2008

Inne att vara nere!

Tydligen är det jäkligt inne att gå ner i vikt nu, det tror fan det! Vad kostar det inte att köpa en 1 kg lättare cykel! Jag hakar på, såg mig i spegeln igår.. Lägg den bilden på minne.. Sedan ska jag lägga upp en i sluten av mars, mest förlorade kg vinner! Nu kör vi……

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men Micke! Inte kan du väl lägga upp sånna bilder. Tänk på att jag sitter på jobbet!

Anonym sa...

Senare Krappen!
Lessen att göra dig besviken men mest antal förlorade kg vinner jag lätt...snart är jag uppe i 100 pannor och ska ned till 82.
Merida Boy

Tom sa...

Fan Micke! Det där håller inte! De inre organen ska skymta genom huden.

Rickard Mattsson sa...

Helt plötsligt varnar porrfiltret på jobbet då jag besöker din blogg. Vad kan det tänkas bero på? Helt klart för mycket hud tror jag...

Frågan är bara vart du ska tappa vikt? Jag ser inget fett direkt så det blir nog till att karva lite på muskelmassan med osthyveln..

Men enligt Toms princip så borde man ju på varje cyklist skymta ryggraden på bröstet. Då är man fett deffad! ;)

Miike sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Miike sa...

CH tror du inte att jag fixar 18kg!!!! Lätt.. Tom det är ju det jag jobbar på.. detta är före, i maj kommer efter bilden! Rickard mätningar visar att det finns ganska många kg fett, sedan säger BMI att jag är lätt överviktig!! FAN

Anonym sa...

Ortorexi är en ätstörning som innebär att den drabbade kommer in i en fas med överdriven träning under ett lågt näringsintag. Begreppet ortorexi myntades av den amerikanske läkaren Steven Bratman i slutet av 1990-talet. Han åsyftade patienter som hade fastnat i ett tvångsmässigt "hälsosamt" och oftast väldigt fettsnålt ätande och som ägnade sig åt överdriven fysisk träning. Ortorexi är ingen egen diagnos utan räknas till diagnosen uns - ätstörning utan närmare specifikation. Ortorexi kallas även "träningsnarkomani"

Kan kanske var värt att tänka på?

Tom sa...

Micke tränar först och tänker sen, borde du veta vid det här laget.

Miike sa...

Tyvärr är "träningsnarkomani" inget för mig! Jag har för dålig grund så jag blir sliten innan jag hinner träna så mycket.. FAN jag är kass helt enkelt.. Men när jag blir äldre hoppas jag kunna träna mer o mer o mer!!! eller som Tom sa, ska man tänka före då blir man inte långlivad.. Eller som jag sa skriv ditt namn så får du bättre svar..

Unknown sa...

Långvarigt överdrivet och ohälsosamt hälsosam är väl förfan det samma som cykling eller elitidrott i största allmänhet!? Ingen mår bra av att leva som en medelmåtta!