söndag 6 juli 2008

Funderingar hit o dit

Idag var det en jäkla bra dag, rullskidor i spöregn är helt i min stil! Synd att mina jäkla Swenor skidor saknar skärmar o gummit i hjulen är som suddgummi, man halkar o far hit o dit!
(Stänkskärmar blir det nu)

Nu blir det Marwe skidor med 6:ans hjul! Ja 8:or går inte att köra på, se bara på hur Wolfgang Pichler envisas med dessa hjul åt skidskyttarna…
Då åker åker dom bredbent och fult! Tex som Magda!

Ja den lektionen gav mig Svanebo idag, så det är nog bäst jag köper 6:or??
Igår körde vi 4:or, försökte få med oss Henrik att köra MTB, men icke, han envisas med att köra landsväg! Han skulle till o med till Gottne och tävla! Ja dagens ungdom blir man inte klok på!

Jag passade på att slå en vurpa uppe på södra, skenbenet är lite lagom svullet ..

Axeln som inte varit bra sedan vurpan i Tyskland.. Ja den blev inte heller bättre!
Igår kväll så tog jag mig ner på stan och körde rödvinsdoping, John envisades med att trycka i sig massa B-vitaminer, han säger att det är bättre en antioxidanterna i vinet!
Forskningen är ju inte riktigt ening på den punkten, till slut vågade vi inte chansa.. då körde vi både vin och öl i en salig blandning!
Som kvälls fika åt jag Klyftpotatis och potatissallad!Det var nog därför både rullskidspasset o maxstyrka ben gick bra idag!

Kollade lite på en tävling i Norge, givetvis var det nästan fullt... taket är ju på bara 6000 startande!!
Hallå sverige??

6000 startande i Norge innebär c:a 24 000 åskådare, ja så är det..


Ja jag ska väl inte bara snacka skit om cyklingen i Sverige, lägger upp en bild före målgång på Sollerön.. Sveriges största landsvägstävling! Ganska bra drag där med?!?!? Såklart det är drag när till o med proffs var med och körde!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har slutat med mtb.

Rickard Mattsson sa...

När det regnar i Sverige så stannar folk inomhus. Det är som på vintern, hur många lättklädda brudar ser man ute då? Ingen! Men dom tinar fram så fort solen kommer och sedan försvinner dom som en avlöning då hösten kommer igen.

Miike sa...

När solen skiner ser jag inte heller mycket mer folk, ja iofs. ska vara mer lätklädda brudar på stan.. men det är sällan vi kör tävlingarna där!